Gál Zoltán

Több mint 15 éve foglalkozom a fotózással. Először táj, természet és életkép kategóriában alkottam. Több nemzetközi és hazai fotópályázatot sikerült megnyerni illetve a dobogó valamely fokára állni.

10 éve kezdtem esküvőket fényképezni. Ez szerelem volt első látásra és a mai napig él. Az esküvő fotózás a legösszetettebb feladat, hiszen fényképészet nagyon sok ága megtalálható benne. Én éppen ezért szeretem és érzem magaménak hiszen az Önmegvalósítás egyfajta formája. Több mint 100 megbízással a hátam mögött úgy érzem bátran állíthatom, hogy a felkészültségem megvan ahhoz, hogy csodálatos fotók készüljenek a nagy napotok minden pillanatában. A felszerelésem többszörösen biztosított, hogy a felvételek biztosan meglegyenek és egy esetleges műszaki hiba ne befolyásolja a nap folyását. 4db professzionális fényképezőgép, objektívek és vakuk adják azt a biztos bázist amire nyugalommal lehet támaszkodni.

Fontosnak érzem, hogy néhány mondatot írjak az általam képviselt stílusról. Minden páromnak felajánlom, hogy vigyünk a fotózásba egy kis fűszert, legyen ez a hobbi a hivatás egy különleges helyszín. Lényeg hogy magatokénak érezzétek. Ezzel elérhető az hogy személyre szabott legyen a fotósorozat. Minden körülmények között kerüljük a közhelyes dolgokat, lépjünk azon túl merjünk álmodni és valósítsuk meg azt.

Hogyan néz ki a fotózás? Bizonyára már felmerült bennetek mikor itt jártok az olvasmányban... Nem merevítelek ki benneteket mindenféle kicsavart pózba, hanem igyekszem kibontani a személyiségeteket, ledönteni a gátakat amik esetlegesen a fényképezéssel szemben felépült, majd helyzetbe hozlak és ezt instrukciókkal alakítjuk a végső pillanatig. Eközben jönnek az érzelmek a bennetek szunnyadó ötletek felszínre törnek ehhez párosulnak az Én ötleteim  és már csak egy kattintás az egész. Könnyűnek hangzott? Az is egy jó buli lesz meglátjátok!

Ha felkeltettem érdeklődéseteket, vagy kérdésetek lenne keressetek bizalommal!

rólam

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now